replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年4月13日星期三

Technomarine Steel Evolution horloge recensie

Sommige horlogemerken zijn zo gevestigd in hun geschiedenis dat ze missen op de laatste ontwikkelingen van de moderne tijdmeting. Echter, op TechnoMarine waarbij "Innovatie is de regel," Innovatie is niet alleen een streven, het is een gegeven. Geloof je me niet? Just check out de TechonoMarine Steel Evolution Watch, het merk nieuwste ontwerp dat de kracht van een van 's werelds meest veelzijdige metalen en de tijdloosheid van de oceaan zelf draagt.

Het uurwerk is de laatste in een hele reeks van stukken die sterke materialen voorzien met zachtere design elementen. In het geval van de Steel Evolution, het horloge juxtapositie van de sterke staal met een zacht verontruste blik geïnspireerd door de kolkende golven.

Dit effect wordt bereikt door de stonewashed geval, met een antieke RVS-look met roze gouden accenten op de unidirectionele bezel, mirroring de geborstelde roze gouden wijzerplaat met zwarte accenten. De verontruste uitstekende lederen band met contrasterende stiksels speelt off van de roze gouden prachtig, het toevoegen van een gloed aan het stuk.

Pink gold niet naar uw smaak? Probeer het zuur gewassen roestvrij stalen kast met siliconen band en rode stiksels. Dit is een minder formele versie van het horloge, maar het heeft nog steeds een mooi evenwicht van vaste elementen tegen een artistiek goed versleten look.
TechnoMarine horloges identificeren met één van de vier specifieke omgevingen; in dit geval het uurwerk richt zich op het strand (de anderen, als je nieuwsgierig bent, zijn onder andere "navigatie", "de stad" en "dip" -wat dat betekent).

De geborsteld metaal gevallen in beide versies is vermoedelijk beïnvloed door de zachte erosie van de golven van de zee, en de roze gouden versie beheert ook om de kleuren van een zonsondergang in een rustige baai vast te leggen. Veel duikhorloges onder andere nautische elementen, maar weinig mensen realiseren zich de esthetische zo subtiel en zo elegant als TechonMarine Steel Evolution.

Het horloge is niet alleen leuk om naar te kijken, maar een uitstekende investering als een duikhorloge. Waterdicht tot 20 atm-200 m of 660 ft, afhankelijk van waar je thuis-het horloge noemen, is een van de meest kosteneffectieve duikhorloges op de markt. De chronograaf wordt aangedreven door een Zwitsers quartz uurwerk 5040D is betrouwbaar, in het bijzonder voor degenen die betrokken zijn in high-impact avonturen.

De steen-gewassen element van het TechnoMarine Steel Evolution is een nieuwe kijk op een oude favoriet-het duiken chronograaf. Het horloge is netjes ingericht en heeft net genoeg karakter om het uurwerk een subtiele glans geven.


Bekijk meer replica horloges en bell & ross 46mm model horloges

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex