replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年4月15日星期五

A. Lange & Söhne - Lange Zeitwerk Opvallend Time horloge

De nieuwe Lange Zeitwerk Opvallend Time Horloge bouwt voort op de originele Zeitwerk door toevoeging van een slagwerk. Dit is het eerste Lange uurwerk met akoestische signatuur. Dit is het eerste Lange uurwerk met akoestische signatuur. De Zeitwerk is een uniek horloge dat Lange uit voort ongeveer twee jaar geleden in Berlijn. Deze nieuwe horloge naadloos en efortlessly aansluit bij zijn functie. De Zeitwerk vertegenwoordigt een nieuw gezicht van het merk.



De opvallende mechanisme zorgt voor een automatisch geluid op het uur op het uur en op elk kwartaal uur merk. Dit chiming geluid kondigt de kwart-uren met een hoge toon en het volledige uur met een lagere schelle tonen. De lage hellende toon is de melodie van leidmotief van Beethoven. Dit klokgelui geluid is heel aangenaam om naar te luisteren. Een leuke functie van dit horloge is dat je eigenlijk kunt zien dit mehanism in actie. unieke ontwerp van de Zeitwerk's kunt u de hamers en gongs zien door het glas aan de zijkant wijzerplaat. Het uitzicht onthult een uniek gevormde gong hamers gemaakt van zwart-gepolijst roestvrij staal. De twee gongs zijn zichtbaar tussen de wijzerplaat en de bezel. Tijdens elke kwartier en ful uur, kan de hamer worden gezien als het de gong slaat. De hamer op de linkerzijde slaat de uren, terwijl de een aan de rechterkant aanvallen op de kwart-uren. Deze toevoeging en complicatie is niet al te veel lawaai op de wijzerplaat als gongs mooi passen rond het gezicht en de hamers kijken decoratief.



Binnen het horloge is Calibre L043.2 beweging, dat is een in-house gemaakt Lange Calibre. Deze Calibre heeft 36 uur gangreserve en een constante kracht echappement systeem voor de jumping cijfers. De constante kracht echappement van deze Lange Zeitwerk horloge genereert extra energie die de Calibre L043.2 beweging routes naar de chiming mechanisme. De drijfveer vat is wat produceert deze enorme hoeveelheid energie die nodig is door de beweging. Horloge liefhebbers zijn zeker gaan om lief te hebben en te waarderen niet alleen het gebruik van dit mechanisme, maar de esthetische ook. Alle beweging onderdelen hebben een uitgebreide handleiding decoratie met inbegrip van een handwiel met unieke gewichten.

De zaak meet 44,2 millimeter breed en wordt geleverd in 18 karaat wit goud met zilver en zwarte wijzerplaat of een gelimiteerde oplage van 100 stuks in platina met zilveren wijzerplaat.Prijs voor het witte goud is $ 90.800 en de platina is geprijsd op $ 114.000. Reageer snel als u wilt uw handen op één van deze fascinerende horloge.



Bekijk meer replica horloges en chopard alfa romeo horloges

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex