replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年4月15日星期五

Audemars Piguet Millenary 4101 horloge

Luxe horlogemaker Audemars Piguet heeft de klassieke Millenary horloge opnieuw ontworpen en de wijzerplaat en beweging van hun nieuwe Millenary 4101 uurwerk bijgewerkt. De Audemars Piguet Millenary AP Escapement Collection, die bekend staat om zijn hoge prijskaartje en zeldzaamheid, inspireerde de nieuwe en verbeterde wijzerplaat uitstraling en beweging stijl van hun nieuwste stuk. Hoewel de Audemars Piguet Millenary AP drukpunt Collection verkoopt in de zes-cijfer bereik, kijk verzamelaars kunnen zich verheugen op de Millenary 4101 te zijn op een veel lagere prijs vanaf ongeveer $ 22.000 voor de stalen model.



Art Director Octavio Garcia bij Audemars Piguet beschrijft dit horloge als "een alliantie tussen uurwerken savoir faire en design." Zodra u deze prachtige uurwerk voor jezelf, is er geen twijfel zult u het eens met deze stelling en verliefd op de meesterlijke vakmanschap, opmerkelijke verschijning en baanbrekende technologie die ging in de creatie van deze uitzonderlijke uurwerk.

Winnaar van de Publieksprijs Grand Prix van Horlogerie de Geneve, wordt de Millenary 4101 vaak beschreven door de horlogemakers bij Audemars Piguet als het uurwerk is een daadwerkelijke menselijk lichaam met een kloppend hart. Horlogemaker Manuel Faustino stelt dat kijken naar de Millenary 4101is als het kijken naar het kloppende hart van een horloge. Met een controle-orgaan op zijn kant, de Millenary 4101 heeft 28.800 trillingen per uur met een 60-uur gangreserve uitbreiding van ongeëvenaarde precisie aan de koper.

Met het interieur van het horloge met de balans wielen, de Millenary 4101 is ook gemakkelijk te onderscheiden tussen het aanbod van luxe horloges door zijn aparte en diverse versieringen, zoals de ronde-graining invariant afstanden, onwankelbare Cotes de Geneve, snailing en sferische Cotes. Zelfs de achterkant van het horloge is opvallend en duidelijk weergeeft een open saffier caseback die prachtig vitrines de ingeschreven 22 karaats goud rotor en polijsten.



De Millenary 4101 het geval meet 47 bij 42 millimeter en in uw keuze van zwart of bruin tot een alligator band is bevestigd. De belangrijkste focus van dit ingewikkelde horloge is de wijzerplaat weg gelegen van de as met een secundaire seconden kiezen op zijn kant. Bewonderaars van Audemars Piguet evenals andere merk trouwe horloge verzamelaars moeten gemakkelijk vallen in de ban van de Millenary 4101 met zijn verfijnde mechanismen en componenten, evenals de luxe en goed ontworpen look van deze high end tijdwaarneming apparaat.

Wees getuige van deze prachtige en inventieve uurwerk voor jezelf om al haar veelzijdige functies te waarderen. Met een meer bescheiden prijskaartje dan het prototype, kan ernstige horloge verzamelaars niet voorbij laten gaan de kans om te dragen en bewonder dit horloge op persoonlijke basis.


Bekijk meer replica horloge en chopard grand prix de monaco historique horloges

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex