replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年8月30日星期二

Seiko Memo Diary UW02-0010

Smartwatches zijn geworden tegenwoordig erg populair en wordt door velen gezien als de nieuwe gadgets. Sinds het begin van de jaren '80, hebben vele ontwerpen van SmartWatch is vrijgegeven, en het huidige model is een van de vroege degenen.
Dit horloge is de Seiko Memo Diary, en werd uitgebracht in 1984 op het hoogtepunt van een Japanse economische boom. Het is zeer vergelijkbaar met de UC-2000 (of UC-2001) Pols Information System, maar dit model lijkt te zijn gericht op een meer chique publiek met een zwaardere en meer verfijnde look, en de keuze van glanzend zilver of goud kleuren. Er was ook een toetsenbord voor het horloge die door de achterkant van het horloge (door magnetische pulsen) zou delen ingang memo helpen.
Het heeft een 4 lijn dot-matrix-display met elke regel met 10 tekens (die elk 7x5 dots). Het kan een memo van maximaal 1000 tekens slaan, maar het schemafunctie was heel indrukwekkend. Over het algemeen, zou het maximaal 31 dagen van afspraken met maximaal 15 per dag (hoewel niet meer dan 43 in totaal), wat betekende dat je kon de komende maanden afspraken met u te allen tijde te houden. Afgezien van de memo en de planning is er een alarmfunctie, maar niets anders.
Het volledige modelnummer is UW02-0010, en het heeft een Seiko GA13B roestvrij stalen band.
bekijk meer rolex replicas en hermes classic

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex